Projekt


Bostadshus

182 lägenheter. Umax utför en totalentreprenad där vi tillverkar och monterar uppstolpad tak och träfasad. Byggnaden kommer att vara Svanenmärkt, vilket innebär mer ansvar för Umax att både tillverka och använda rätt material. Totalyta ca 4300 m2.


Tårpilen

Umax projekterar och tillverkar takkassetter som vi monterar på 2300 m2 vindsvåningslägenheter.


LSS- boende i Rönninge

Totalentreprenad


Björken

Renoveringsprojekt i Stockholms äldsta hyreslägenhetshus. Umax utför gipsentreprenad, och byggentreprenad av vinden som byggs ut till en lägenhet.


Tegeludden

Snickeri och montage av innerdörrar.
Beställare: RO gruppen


Förskola i Vega

En förskola i det nya bostadsområde i Vega Stockholm. Umax har ansvaret för projektering, tillverkning och montage av takkassetter på 2200 m².


KV Brandstation

Umax ansvarade för uppstolpad tak och taksarg. Taket hade takfötter med brandtät vindluftning. Totalyta på 4200 m².
Beställare: Erlandsson Bygg AB


Gottsundaskolan

För ett år sedan bröt en brand ut på Gottsundaskolan och en stor del av skolan förstördes. Parmaco AB har fått i uppdrag att bygga en modulskola som kommer att kopplas till den kvarvarande skolbyggnaden. Umax utför en byggentreprenad och ansvarar för arbetsledning, samordning och montage av byggnationen.
Beställare: Parmaco AB


Björnlandet

158 lägenheter. Umax ansvarade för takläggning, byggandet av gipsväggar samt installationen av Granabs golv och köksinredning.
Beställare: Serneke Bygg AB


Klaraskola

Norra Europas största modulskola med en totalyta på 8500 m². Modulskolan färdigställdes på 5 månader. Modulärt byggande karaktäriseras av innovativa lösningar i både design och kvalitet.
Beställare: Parmaco AB


KV Förrådet

272 lägenheter. Umax utförde tak- och gipsentreprenad, samt invändiga snickerier. Projektet utmärktes av ett stort antal lägenheter och ett högt byggtempo.
Beställare: Noccon AB


Rostraknare

187 lägenheter, inkl. 6 lägenheter för LSS-boende. Adroc utförde tak- och gipsentreprenaden. Taket har flera nivåer, med många speciallösningar. Traditionell takläggning har kombinerats med prefabricerade takkassetter, det nya möter det gamla. Ett bra exempel på hur prefabricerade detaljer hittar sin nisch på byggmarknaden.


Slottsjordsskolan

Halmstad kommun beställde en modulskola på totalt 4400 m² från våran kund Parmaco AB. Umax AB utförde en totalentreprenad samt hjälpte till med projektering..
Beställare: Parmaco AB


GTG Tennishall

Umax installerade mellanväggar och undertak av gips i den nya tennisanläggningen. Tennishallen innehåller sju inomhustennisbanor, tre inomhus padeltennisbanor, kontor, övernattningsrum, utbildningslokaler och storkök. Utomhus finns det sju tennisbanor och tre padeltennisbanor.
Beställare: Serneke Bygg AB

POLYGONVÄGEN 67,  Täby
187 66
Stockholm
+46 73 576 80 20
info@umax.se